Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa

Angkatan Laut Blue Corner Sofa

Nalika ngeunaan sofas, pilihan sajajalan bakal dihasilkeun dina pikiran anjeun dumasar kana ukuranana, gaya, matéri, karajinan, jeung sajabana. Aya langkung seueur gaya sapertos anu tiasa dibayangkeun nyanghareupan seueur jinisna. Najan kitu, Tilu hal dasar anu mutuskeun gaya sofa. Ieu kalebet panangan, balik deui, sareng suku tina sofa, paduli naha éta téh sofa sudut biru laut. Kumisan ti tukang, panangan, rok, korsi, jsb, langkung seueur pedaran anu dipasihkeun ngeunaan sofa buludru biru laut .....

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Navy Blue Corner Sofa for Living Room

Nalika ngeunaan sofas, pilihan sajajalan bakal dihasilkeun dina pikiran anjeun dumasar kana ukuranana, gaya, matéri, karajinan, jeung sajabana. Aya langkung seueur gaya sapertos anu tiasa dibayangkeun nyanghareupan seueur jinisna. Najan kitu, Tilu hal dasar anu mutuskeun gaya sofa. Ieu kalebet panangan, balik deui, sareng suku tina sofa, paduli naha éta téh sofa sudut biru laut. Kumisan ti tukang, panangan, rok, korsi, jsb, more descriptions are given to peruse about a navy blue velvet sofa. There is a wide range of classic and favorite styles, of which the five most popular styles are sectional, sleeper, traditional, love seat, and chaise.

The sectional style is set in many ways. For example, L-shape for a room’s corner, separate sections style with divided seating areas allow for the sofa to be rearranged based on the number of guests coming to visit. The 2nd type is sleeper which is made with dual function. It can be seat during the day, on the contrary at night, when the sofas are taken away a fold-out bed comes out.

Then we'll talk about the most important loveseat, navy blue corner sofa that has become popular today. The popularity may result from its requirement for lesser space in a small room. Besides, the sofa surface is made of crushed velvet fabric which gives the one on the sofa a warm and soft feeling. The plump cushions and tufted back balance the wide cambered arm perfectly, make every family full fill in all-around comfort.

Navy blue corner sofa with velvet fabric surface

Product Parameters

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Lobi hotél
Bahan: Kulit; Lawon; Arcylicl legs; Struktur Interior Kayu; High-density foam
Penampilan: Modern; American Style
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Angkatan Laut Blue Corner Sofa
Jumlah Modél: #1124
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Round Corner Sofa
Diménsi(cm): 789/413L*104W*78/86H; Ukuran ngarobih
Ukuran paking(cm): 794L*109W*83H
Beurat: 185KG
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

Navy blue corner sofa with down-filled pillow The details display of navy blue corner sofa The front of navy blue corner sofa

The process of sofa production in the factory Five steps to assemble the sofa, cutting, seaming, upholster, inspection, packing. Then one sofa was completed from produciton to packing

Packing steps for baotian sofa products

Bungkus Standar

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA