Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise

Sofa Chesterfield kalayan chaise

Sofa Chesterfield kalayan chaise nyaéta salah sahiji anu urang langkung ringan sareng lemes tibatan anu sanés, nu nyandak sofa Chesterfield Palasik biasa. Kami ngadopsi desain kuno tapi masihan perasaan anu langkung modéren. Dumasar kana jinis tufting Chesterfield, urang nyobian ngarobih bentuk beurat tradisional na.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Vintage Chesterfield Sofa sareng Chaise

Ihtisar

Sofa Chesterfield kalayan chaise nyaéta langkung enteng sareng lemes kami tibatan anu sanés, anu nyandak sofa chesterfield klasik biasa. Kami ngadopsi desain kuno tapi masihan perasaan anu langkung modéren. Dumasar kana jinis tufting Chesterfield, urang nyobian ngarobih bentuk beurat tradisional na. Bagian tukangeun anjeun resep panangan dina jangkungna anu pas pikeun kanyamanan maksimal. Kadua korsi sareng tukangeunna diwangun ku busa lemes anu lemes anu tiasa anjeun nikmati lapisan mata cai. Maka éta hartosna anjeun henteu kedah muterkeun bantal anu leupas.

Nalika ngeunaan chaise, anu hadé kénca atanapi katuhu? Éta sadayana ngandelkeun tata ruang anjeun tapi kami tulus nyarankeun pikeun nempatkeun chaise di sisi kalayan kirang lalu lintas. Anjeun panginten ngémutan bédana antara chaise katuhu sareng kénca. Bayangkeun waé anjeun nangtung di payuneun sofa chesterfield anjeun. Chaise katuhu bakal di sisi katuhu anjeun sareng chaise kénca bakal di kénca anjeun. Éta sanés ngan ukur sofa saderhana kanggo calik nalika anjeun nonton tipi atanapi ngantosan siang siang sabtu minggu. Tapi sofa gaya chesterfield kalayan chaise mawa rasa kelas, kaanggunan, kaagungan, lemesna.

Sedengkeun pikeun warna urang nyandak buleud buleud pikeun nganyatakeun jaman modéren, anu masihan kanikmatan visual sareng méntal anu énggal. Tombol tufted, imut sareng hipu, ngawula salaku fitur anu saé pikeun sofa chesterfield ieu. Kantong cinyusu sareng panduan spons bénten-luhur kanggo pangalaman tempat linggih anu saé. Pilihan khusus sayogi pikeun ngarancang sofa chesterfield anjeun ogé upami anjeun parantos ngalengkepan naskahna. Kami salawasna didieu pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngarengsekeun hiasan anu paling sampurna pikeun bumi.

 


 

Rincian Produk

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Tiluan Korsi
Bahan: Lawon; Suku kai; Kayu padet&kayu lapis; Busa
Penampilan: Gaya vintage; Gaya Klasik Italia
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Sofa Chesterfield kalayan chaise
Jumlah Modél: #0928
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Candak sakedap; Pamakéan ranjang; Hiasan
Diménsi(cm): 260L * 153W * 80H
Ukuran paking(cm): 153L * 103W * 85H, 117L * 158W * 85H
Beurat: 153KGS
MOQ: 5 sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

Modern chesterfield sofa in front of us

 

 

Details of the surface design with soft foam Reconstruction design of the chesterfield sofa with chaise surface Placid blue chesterfield sofa with chaise from the font of angle

Process of sofa production_1 Process of sofa production_2

 


Packing standard steps of our chesterfield sofa

Standar ngabungkus

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

 


 

FAQ

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Foshan Kota, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:,

Kirim pesen anjeun ka kami:

INQUIY AYEUNA
boneka séks boneka kelamin pikeun diobral boneka cinta boneka séks Jepang boneka kelamin dada datar boneka kelamin leutik boneka nyata 163boneka séks cm boneka séks milf boneka kelamin gajih
ON
LINE
INQUIY AYEUNA